Wijnmaten

Wijnmaten is, zoals de naam al doet vermoeden, opgericht door drie vrienden met een passie voor wijn en voor het leven. Mooie momenten moeten gevierd worden en hoe kan dat nu beter dan te genieten met mate(n)? Zo hebben Jelmer, Maarten en Nico zich verenigd en zijn ze begonnen met het importeren van wijnen uit de Franse Cotes de Provence.

Wijnmaten Nico van Leeuwen, Maarten van der Flier en Jelmer van Norden in Hyères met de ‘Brut Traditionelle’ van Domaine Bouisse Matteri

Ben je een beginnende wijndrinker of een erkende vinoloog? Bij Wijnmaten ben je aan het juiste adres voor een heerlijk assortiment van rode, witte en rosé wijnen uit de Provence. Of het nu bij een picknick, borrel of diner is, een goed glas wijn doet je meer genieten van het moment! Vanuit die gedachte zijn wij op zoek gegaan naar een heerlijke selectie wijnen die qua prijs en kwaliteit uniek is.

Natuurlijk heeft de supermarkt tegenwoordig een breed wijnassortiment en zijn er verschillende slijterijen met prachtige wijnen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar exclusieve wijnen uit de Provence waarvoor u niet het volle pond betaalt!

De Provence staat vooral bekend om haar wereldberoemde Cotes de Provence rosé wijnen, maar wat niet veel mensen weten is dat er ook heerlijke rode en witte wijnen vandaan komen. Naast de twee rosé wijnen hebben wij ook kwalitatief zeer goede rode en witte wijnen in ons assortiment welke wij exclusief aan u kunnen leveren.

“DE PROVENCE STAAT VOORAL BEKEND OM HAAR PRACHTIGE ROSÉ WIJNEN, MAAR WAT VEEL MENSEN NIET WETEN IS DAT ER OOK HEERLIJKE RODE EN WITTE WIJNEN VANDAAN KOMEN”

Nico van Leeuwen

Onze zoektocht bracht ons bij wijnhuis Bouisse Matteri. Uit het unieke assortiment van dit typisch Franse chateau hebben wij een selectie gemaakt van zes heerlijke wijnen. De eerste keuze(s) zijn hiermee al voor u gemaakt. Nu hoeft u alleen nog zelf te kiezen, gaat u voor rood, wit of rosé? Uiteraard is het met onze Full House ook mogelijk om een proeverij van Wijnmaten te bestellen!

Wat Wijnmaten uniek maakt en ons onderscheidt is dat onze wijnen rechtstreeks -zonder tussenpersonen- vanuit het wijnhuis in de Provence exclusief door ons geïmporteerd worden. Hierdoor beschikken wij over een waanzinnige inkijk in de productie van onze wijnen en kunnen we u heerlijke Cotes de Provence wijn tegen een scherpe Franse prijs aanbieden. Dit uiteraard allemaal zonder water bij de wijn te doen in kwaliteit!

Naast ons exclusieve en directe contact met het wijnhuis onderscheidt WIjnmaten zich in het contact met u. Zo bieden wij een gratis en persoonlijke bezorgservice en hopen wij u snel als Wijnmaatje te mogen verwelkomen.