Wijnmaatje

Wil jij een Wijnmaatje worden? Wij willen graag onze heerlijke en exclusieve wijnen uit de Provence onder de aandacht brengen bij zo veel mogelijk mensen, bedrijven en restaurants in Nederland. Een goede naamsbekendheid is hierbij natuurlijk onmisbaar. Daarom bieden wij jou de kans om Wijnmaatje te worden en samen met ons op een leuke manier onze wijnen onder de aandacht te brengen binnen je eigen netwerk. Denk hierbij aan het aanspreken van je eigen netwerk, publiciteit op social media of het vertegenwoordigen van Wijnmaten in een bepaalde regio.

Als ambassadeur van Wijnmaten heb je absoluut geen verplichtingen en kan je ons vrijblijvend helpen om onze naamsbekendheid te vergroten en hier zelf ook nog wat aan overhouden.

Wat moet je doen als Wijnmaatje en wat staat hier tegenover?
Het is heel simpel…verkoop binnen je eigen netwerk 10 dozen wijn en ontvang zelf een doos wijn met onze Full House cadeau.

Full house - 6 verschillende wijnen van het domein
Een full house – 6 flessen wijn van de verschillende cuvées van Domaine Bouisse Matteri

Hoe werkt het:

Op het moment dat je in totaal 10 dozen wijn hebt ‘verkocht’ binnen je eigen netwerk ben je officieel Wijnmaatje geworden en ontvang je gratis een doos wijn met onze 6 wijnen (Full House). Wel moet jij de persoon zijn die de bestelling bij ons aangeeft zodat wij dit kunnen registreren. Het maakt niet uit of een doos (6 flessen) uit één wijnsoort bestaat of dat er een combinatie wordt gemaakt van verschillende wijnen.

Bij elke 10 dozen ontvang jij een Full House. Hoe meer dozen je binnen je eigen netwerk ‘verkoopt’ hoe meer Full Housjes je krijgt. Je kan gefaseerd aan de 10 dozen komen, dit hoeft dus niet in een keer te gebeuren.

Laten we er samen een mooie (wijn)reis van maken. Word Wijnmaatje en geniet met mate(n).